BURSA / OSMANGAZİ - Faik Yılmazipek İlkokulu

Faik Yılmazipek İlkokulu

ALACAHIRKA MAH. 1.KÖŞK CAD. NO 34 Osmangazi / BURSA
Vizyon
Bursa’daki ilkokullar arasında en kaliteli eğitim öğretimi veren, başarısıyla, yetiştirdiği öğrenci kalitesi ile adından söz ettiren örnek bir okul olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip, öğrenmeyi bilen, araştırmacı, sorgulayıcı öğrenciler yetiştiren, öğrencileri kişiliğine, yeteneğine uygun ortaokul kurumlarına yönlendiren, sosyal ve kültürel olayları takip eden, toplumsal hayata uyumlu, pozitif ve bilimsel düşünmeyi bilen bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
OKULUMUZ HAKKINDA : Bursa, Merkez Osmangazi İlçesine bağlı ilkokuldur. 1965 yılında faaliyete geçmiştir. 2014 yılında bünyemizde İmam Hatip orta Okulumuz da açılmıştır. İki okul aynı tek çatı altında ve tek müdürlük olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Okulumuzun resmi web adresleri= http://faikyilmazipekilkokulu.meb.k12.tr/tema/index.php ( ilkokul) ve http://fyih.meb.k12.tr/tema/index.php ( İmam Hatip orta okulu )´ dir. Okulumuzun sosyal medya hesapları: Instagram okul= faikyilmzipk.ilkveiho , Twitter: Faik YILMAZİPEK İLKOKULU ve İ.H.ORTAOKULU (@FaikyO) Bünyemizde 2 Ana sınıfı, 2x4 8 Şube ilkokul sınıfı, 2 özel eğitim sınıfı ve 2x4 İmam Hatip ortaokulu sınıfları mevcuttur. Adresimiz: Alacahırka Mahallesi Köşk Caddesi No34 16060 Osmangazi/BURSA Tel.: 0224 221 68 02 E-Posta adresleri 737636@meb.k12.tr ve 757791@meb.k12.tr dir. Kurumumuz OKULUM TEMİZ, BEYAZ BAYRAK ve BESLENME DOSTU OKUL BELGELİDİR. Okulumuzda 2 yıldır e-Twinning projesi yapılmaktadır, E-TWİNNİNG KURUMU OLMAK İÇİN 2021 ŞUBAT DÖNEMİNDE BAŞVURU YAPMIŞTIR. Tübitak projemiz de kabul edilmiş olup Fuarımız yapılacaktır. Sağlık ve hijyen konusunda belgelenmiş, tescilli bir okuldur. Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu okul´ dan sonra Okulum Temiz Belgesi de almıştır. Tübitak projesi kabul edilmiş ve 2 yıldır da e-twinning projesi yapmaktadır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM -TEKLİ EĞİTİM
8:50-14:10 PANDEMİ DÖNEMİ
KOMBİ MERKEZİ SİSTEM
4 A, 4İ VE 4B BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE TİMURTAŞ PAŞA MEVKİNDE ULAŞILABİLİR.
Servis Bilgisi
Özel eğitim servisleri ve Yiğitali Köyü, Kirazlı Köyü, Mürseller Köyü, Hüseyinalan Köyü , Tuzaklı Köyü´ nden normal taşıma servis vardır.
ALACAHIRKA MAH. KÖŞK CAD. NO:34 OSMANGAZİ / BURSA
2 KM
.
.Bocce´ de il 4. lüğü vardır.
.Tübitak bilim fuarı yapılacaktır.
.Tübitak projesi kabul edilmiş ve 2 yıldır da e-twinning projesi yapmaktadır.