BURSA / OSMANGAZİ - Faik Yılmazipek İlkokulu

May

3-B SINIFI "İKLİMİ KORU, GEZEGENİ KORU"PROJESİ ETKİNLİĞİ OLARAK TERARRİUM YAPTI.

May

3-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ "SAVE CLİMATE, SAVE PLANET"ADLI eTWİNNİNG PROJELERİ ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR.

SAVE CLİMATE SAVE PLANET ETWİNNİNG PROJESİ UZMAN KONUK WEBİNARI

Şbt

1-B Sınıfı Öğrencilerinin Minik Dostları İçin

Şbt

1-B sınıfı öğrencileri "Bu Benim Projem" adlı eTwinning projesi etkinliği olarak zararlı alışkanlıklar ile ilgili etkinlik yaptı.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve velilerimiz uzaktan eğitim yoluyla egüvenlik konusunda öğretmenlerimiz tarafından sununlarla bilgilendirildi.

Ock

1-B Sınıfı öğrencileri 21. yy becerilerine sahip olmak yolunda kendilerini geliştiriyorlar. Enerji Tasarrufu Haftası etkinliği olarak "wardwall" adlı web2.0 aracı ile konu ile ilgili oyunlar hazırladılar.

Ock

1-B Sınıfı öğrencilieri evlerinde atık malzemelerle "Rüzgâr Tribünü" maketleri yaptılar.

Ock

Okulumuz ana sınıfı öğrencileri ile doğayı daha iyi tanımak ve değişimlerini izlemek. Aralık ayı etkinliklerinde çocuklarımız yine çok eğlendi.Eğlenirken öğrendi.

Ekm

OKULUMUZ 4-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA EYLÜL –OCAK AYLARI ARASINDA "DEAR TEACHER" İSİMLİ ULUSLAR ARASI ETWİNNİNG PROJESİNE KATILMIŞLARDIR.

Ekm

OKULUMUZ 4-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SÜRESİNCE   "MY FAMILY AND ME"    İSİMLİ ETWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİYOR.

OKULUMUZ 4-B SINIFI ÖĞRENCİLERİ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  SÜRESİNCE

"101 ETKİNLİK" İSİMLİ  ETWİNNİNG  PROJESİ KAPSAMINDA  ETKİNLİKLER  GERÇEKLEŞTİRECEK.